Днес махнах гърнетата и сложих само тръби.Майстора като чу какво искам ме попита дали не съм луд,но след като я запалихме си призна че подобен звук не е чувал и то от дизел.Значи има един уникален звук като превключваш от 1ва на 2ра все едно има BLOW-OFF клапан.При по-големите предавки вече не се чува.Доволен съм,имам си някои съмнения.Ефтина интервенция и то с успех.Остана да си взема един накрайник и е на шест.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спортно гърне
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеАз съм с ремус и вътре в купето почти не се чува, за разлика от вънка, което ми харесва. Но брат ми също има ремус на неговото Ситроенче Саксо и направо не се стои вътре, главата ти ще се пръсне от бученето... трябва да влизаш с пакетче дъвки да ти се отпушват ушитеНе знам каква е причината за огромната разлика в шума.
Comment
-
Първоначално публикувано от toshi...9 Покажи съобщениеколега как само траби си сложил всичко си махнал цяла траба ли как без никакво гарне нямали да има някав резонанс за 2.4 става вапросALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеАз на мойта вече съм без никакви гърнета само тръба от турбото до края, само един накрайник ми сложиха за да е по-красиво. Звука е много приятенне можеш да разбереш, че е дизел колата когато е на обороти, а и когато е във ОБОРОТИ също...
Поздрави
пп: надявам се по скоро да го чуемLast edited by Veloce; d.m.y г., 12:01.АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
AR 156 '99 1.9 JTD
Mercedess-Benz E 270 CDI '01
Comment
-
Колеги и аз съм само с тръби сега, за 40 лв се получи нещо супер готино. Като изрежа първата до 4000 оборота и сичкото народ са чуди самолет ли пада..Лудница е отвсякаде иначе като си караш на 2 оборота и си ги поддържаш и ти е затворен прозореца грам не се чува в купето, така че се получи перфектното спортно гърне и то на супер цена
. Утре един як накрайник ще му заваря и после ще направя клипче. След 2500 турбината яко свисти абе нямам думи. Обикалях днеска на отворен прозорец само и само да я слушам
AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеАз съм с ремус и вътре в купето почти не се чува, за разлика от вънка, което ми харесва. Но брат ми също има ремус на неговото Ситроенче Саксо и направо не се стои вътре, главата ти ще се пръсне от бученето... трябва да влизаш с пакетче дъвки да ти се отпушват ушитеНе знам каква е причината за огромната разлика в шума.
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеА какви и колко други гърнета имаш.Да видя кога ще имам време да заснема клип на звука на моята.Цяла генерация е според мен.
Comment
-
Ето го клипа... http://www.youtube.com/watch?v=U6lq-_dPCFYАlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Хаха, бах таа "спортна" тръба, добре се чува, в ниските е кат камьон.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениев ниските е кат камьон., и на светофара като те чуят определено другите ще имат 1 на ум.
АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
AR 156 '99 1.9 JTD
Mercedess-Benz E 270 CDI '01
Comment
-
Не, няма нищо лошо, дори ми харесва, както съм писал по-горе.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Xaxa верно малко мяза на камион но звучи някак "мускулесто"http://www.youtube.com/watch?v=HK9w7wIK4OU
Ето я и моята макар че на клипче не може да се чуе като хората как турбото свисти като пуснеш газста, но забележете накрая докато спре турбото след исзгасен двигател прилича на прахосмукачка).. Ама си ми прай кефа и особено като я стъпя на 1-ва 2-ра и имам чувството че излитам..
AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
Comment